EN HR DE IT

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ponuda

U ponudi imamo dvije sobe i jedan apartman, u samom centru Trogira. Jedna od mogućnosti za veći broj gostiju je i iznajmljivanje cijele kuće za šest, do sedam osoba. Ono što bi drugdje bio nedostatak, a to je ponuda u kojoj nedostaje doručak, ručak ili večera, ovdje je ipak prednost i to zbog neposredne blizine pekara, dućana ili restorana i konoba, a važno je napomenuti kako House Ivančić od svih vrsta plaćanja izuzima samo plaćanje kreditnom karticom.

apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir

Sobe

Obje sobe imaju kupatilo, u jednoj je smješten bračni krevet, dok su u drugoj dva odvojena kreveta i ona je, zbog svoje veličine, namijenjena za one koji u gradu žele boraviti nešto kraće (jedan ili dva dana). U cijenu obiju soba ulaze sve takse, kao i voda i struja, čišćenje, te mijenjanje ručnika i posteljine.

apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir

Apartman

Apartman je smješten u potkrovlju kuće i osim kupatila i kuhinje, tu je i balkon sa stolom i stolicama, a u cijenu apartmana, kao u i u cijenu soba, uključne su takse, voda, struja, čišćenje i mijenjanje ručnika i posteljine. U cjelokupnu ponudu ulaze i televizija sa satelitskim odašiljačem, kao i klima uređaji.

apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir

Rezerviraj online

Ime i prezime:

E-mail:

Broj mobitela:

Zemlja:

Tip smještaja:

Datum dolaska:

Datum odlaska:

Broj gostiju:

Djeca: