EN HR DE IT

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dobrodošli

„House Ivancic“ smještena je u samom srcu UNESCO-ovog spomenika kulture, srednjovjekovnog Trogira, u ulici poznatoj kao „Pasike“ - žili kucavici ovog grada spomenika. U renoviranoj dvokatnici nudimo Vam dvije sobe i jedan apartman u potkrovlju, s pogledom na staru jezgru grada u kojoj se isprepliću duh staroga Trogira i suvremeni život, i gdje svaki gost našeg malog turističkog gnijezda ne ostaje zakinut za ništa od onoga što mu Trogir, ali i okolica može ponuditi – od ugostiteljske ponude, do noćnog života.

apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir

House Ivancic ukratko:
- dvije sobe sa kupatilom
- jedan apartman sa kupatilom, kuhinjom i balkonom
- TV/satelit, klima uređaji
- u cijenu ulaze sve takse, voda, struja, čišćenje te mijenjanje ručnika i posteljine
- udaljenost od prvog, stalno čuvanog, gradskog parkinga je tek 150 m


MOŽE VAS ZANIMATI:
Kao naši gosti voljeli biste znati kako odlazak na dnevna kupanja na obližnje plaže i otoke možete prepustiti kapetanu broda koji će Vas od sobe ili apartmana čekati udaljen tek 150 m, a to će Vas koštati tek 2 Eura. Osim toga, iz Trogira možete krenuti i na cjelodnevne organizirane izlete u Nacionalni park „Slapovi Krke“, gdje ćete uživati u prirodnim ljepotama koje su od Trogira udaljene jedan sat vožnje.
Dalmatinska metropola Split od Trogira je udaljena 20-ak kilometara, dakle 20-ak minuta vožnje. Ipak, želite li izbjeći cestovne gužve i u jednodnevni posjet Splitu krenuti na nešto drukčiji način, tada će vas razveseliti činjenica da postoji dnevna brodska linija Trogir-Split-Trogir.

Rezerviraj online

Ime i prezime:

E-mail:

Broj mobitela:

Zemlja:

Tip smještaja:

Datum dolaska:

Datum odlaska:

Broj gostiju:

Djeca:

Izleti

apartments and rooms in trogir DUBROVNIK
Stari, močnim zidinama i tvrđavama okruženi UNESCO-v grad doimlje se poput neprocjenjivog dragulja kojeg sa svih strana okružuje more. Taj stari grad je ujedno i riznica lijepe arhitekture i umjetničkih djela, koja su se ljubomorno čuvala... više
apartments and rooms in trogir NP KRKA
Nacionalni park «Krka» proglašen je 1985. god. i sedmi je Nacionalni park Hrvatske. Smješten je u cijelosti na području Šibensko-kninske županije, a obuhvaća površinu od 109 km2 uz tok Krke: dva kilometra nizvodno od Knina do Skradina i donji... više