EN HR DE IT

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Split

Split je najveći grad u Dalmaciji, drugi po veličini grad u Hrvatskoj (šire gradsko područje broji više od 200.000 stanovnika), druga po veličini hrvatska luka i treća luka na Mediteranu po broju putnika. Upravno je središte Splitsko-dalmatinske županije i gravitira mu područje triju najjužnijih Hrvatskih županija. Gradsko središte čini starovjekovna Dioklecijanova palača iz 4.stoljeća (pod UNESCO-vom zaštitom od 1979. godine), što je jedinstven primjer u svijetu.
Split je smješten na jadranskoj obali u srednjoj Dalmaciji na Splitskom (Marjanskom) poluotoku. Od uzvisina, okružuju ga u zaleđu - sa sjevera planina Mosor, sa sjeverozapada brdo Kozjak, s istoka brdo Perun, a najstarija gradska jezgra se nalazi podno brda Marjana, koje se nalazi zapadno od stare gradske jezgre. Splitski poluotok okružuju otoci Brač, Hvar, Šolta i Čiovo.

apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir

Dubrovnik

Stari, močnim zidinama i tvrđavama okruženi UNESCO-v grad doimlje se poput neprocjenjivog dragulja kojeg sa svih strana okružuje more. Taj stari grad je ujedno i riznica lijepe arhitekture i umjetničkih djela, koja su se ljubomorno čuvala i sačuvala kroz stoljeća. Slikovite palače, stari samostani i crkve, stare biblioteke, riznice te kamene ulice i trgovi samo su dio onog što možete vidjeti i osjetiti iz bogate prošlosti ovog grada..

apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir

Međugorje

Međugorje je jedinstvena pojava u današnjem svijetu. Vjeruje se da se Gospa ukazala grupi djece godine 1981. Zahvaljujući ovim ukazanjima ovo malo selo je postalo mjesto okupljanja mnoštva hodočasnika iz cijelog svijeta i jedan od najvećih molitvenih centara cijelog svijeta. Nebrojeno mnogo ljudi tvrdi da su ovdje našli vjeru i mir. Imat ćete priliku posjetiti brdo ukazanja te prisustvovati misi u lokalnoj crkvi..

apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir

Nacionalni park Krka

Nacionalni park je prostrano, pretežito neizmijenjeno područje iznimnih i višestrukih prirodnih vrijednosti, a obuhvaća jedan ili više sačuvanih ili neznatno izmijenjenih ekosustava. Namjena mu je prvenstveno znanstvena, kulturna, odgojno-obrazovna i rekreativna, a turističke djelatnosti u ulozi su posjećivanja i razgledavanja. Nacionalni park «Krka» proglašen je 1985. god. i sedmi je Nacionalni park Hrvatske. Smješten je u cijelosti na području Šibensko-kninske županije, a obuhvaća površinu od 109 km2 uz tok Krke: dva kilometra nizvodno od Knina do Skradina i donji tok Čikole. S potopljenim dijelom ušća duga je oko 72,5 km i po dužini je 22 rijeka u Hrvatskoj..

apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir apartments and rooms in trogir

Rezerviraj online

Ime i prezime:

E-mail:

Broj mobitela:

Zemlja:

Tip smještaja:

Datum dolaska:

Datum odlaska:

Broj gostiju:

Djeca: